Страховий брокер Aon прозвітував про отриманий у 2022 році прибуток

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Aon за підсумками минулого року наростив чистий прибуток до $2,59 млрд, незважаючи на зниження цього показника у четвертому кварталі на 24%.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування з прес-релізу Aon, загальний виторг за 2022 рік зріс на 2% до $3,1 млрд, включаючи органічне зростання виручки на 5% у четвертому кварталі. Загальний виторг за весь рік також зріс на 2% — до $12,5 млрд, включаючи органічне зростання виручки на 6%.

Коментуючи результати роботи компанії, генеральний директор Грег Кейс сказав, що співробітники Aon показали дуже гарний рік. «Ми вступаємо у 2023 рік з позиції сили, щоб продовжувати приносити результати клієнтам, колегам та акціонерам», – сказав він.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що третій квартал для Aon завершився із прибутком $408 млн. Цей результат тим більше вражаючий порівняно зі збитком Aon за третій квартал 2021 року у розмірі $900 млн.

Нагадаємо, у липні минулого року після тривалих регуляторних погоджень та низки судових розглядів страхові брокери Aon та Willis Towers Watson (WTW) ухвалили рішення відмовитися від оголошеного злиття компаній. Безпрецедентна вартість операції в $30 млрд і потенційний монопольний вплив об’єднаної компанії викликали у професійному середовищі серйозні суперечки.

Коментарі