Страховий брокер Howden розширює свою присутність на ринку Франції

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Howden оголосив про покупку брокерської компанії, що спеціалізується на фінансових ринках, CRF Conseils.

Згідно з прес-релізом Howden, угода розширює експансію страхового брокера на ринку Франції і дозволить Howden запустити операційні можливості на цьому ключовому ринку.

«Це придбання — найкращий спосіб заявити про себе у Франції як про надійну та відмінну альтернативу. Команда CRF має найкращий у своєму класі досвід та репутацію на ринку, і їхнє рішення приєднатися до Howden є сигналом для ринку про нашу прихильність до створення нового брокера у Франції», – прокоментував Ніколя Обер, генеральний директор Howden France.

Вартість та інші деталі угоди не повідомляються.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про збільшення частки Howden у спільному підприємстві Howden India з 49% до 100%, а також про купівлю перестрахувального брокера та консультанта з управління ризиками та капіталом TigerRisk.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року страховий брокер Howden оголосив про придбання норвезької компанії Aneco з Осло, а також бельгійської компанії Sarton&Associés, яка також як і Howden Belgium, надає брокерські страхові послуги у майновому та страхуванні від нещасного випадку.

Коментарі