Страховий брокер Howden стає власником спільного підприємства в Індії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховий брокер Howden повідомив про отримання регуляторного узгодження зміни своєї частки у спільному підприємстві Howden India з 49% до 100%. Після погодження з Управлінням з регулювання та розвитку страхування Індії (IRDAI) угода має бути затверджена Резервним банком Індії, після чого може вважатися завершеною.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що Howden India спеціалізується на страхуванні майна, будівництва, відповідальності у кількох найбільших містах Індії. Офіси компанії відкриті, у тому числі, в Мумбаї, Бангалорі та Калькутті.

“Наша дедалі більша частка в Howden India відображає прагнення побудувати провідний брокерський бізнес, в якому ми продовжуємо інвестувати в дані та технології, а також будувати довгострокові партнерські відносини з нашими клієнтами”, – прокоментував генеральний директор Howden Broking Group.

Нагадаємо, у жовтні 2021 року страховий брокер Howden оголосив про придбання норвезької компанії Aneco з Осло, а також бельгійської компанії Sarton&Associés, яка також як і Howden Belgium, надає брокерські страхові послуги у майновому та страхуванні від нещасного випадку.

Коментарі