Страховий брокер Howden уклав чергову угоду M&A на ринку Франції

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий та перестрахувальний брокер Howden повідомив про придбання незалежної брокерської групи з Франції OFRACAR.

Згідно з прес-релізом Howden, французька компанія спеціалізується на страхуванні майнових ризиків, пільгах для співробітників, транспортних ризиках та автоперевезеннях. OFRACAR обслуговує 2 тисячі клієнтів через офіси в Руані, Ренні та Ліоні.

«Ми вже присутні в Нормандії з командою, що спеціалізується на морському секторі, чим підкреслюємо нашу відданість регіональному розвитку, розширюючи наші можливості та прискорюючи доставку глобального спеціалізованого досвіду Howden на місцеві ринки на користь місцевих клієнтів», – прокоментував Ніколя Обер, генеральний директор. компанії Howden France.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що протягом 2023 року компанія Howden здійснила 56 стратегічних придбань, у тому числі з TigerRisk у США, March RS в Іспанії, Apex у Новій Зеландії, Théorème у Франції та Reich Insurance у Великій Британії. В результаті злиття та поглинання чисельність співробітників брокера зросла на 1000 осіб.

Коментарі