Страховий брокер Howden зробив нове придбання на ринку Ірландії

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Howden зробив заяву про покупку брокерської компанії з Ірландії Curran Connolly & Company (Drogheda).

Інтернет ресурсу УкрСтрахування із заяви Howden відомо, що брокер Curran Connolly&Company спеціалізується на особистому та корпоративному страхуванні в секторі майнових ризиків, транспорту та вантажоперевезень, будівництва та сфери гостинності. Компанія має членство в організації торгівлі страхових брокерів Ірландії.

Вартість та інші деталі угоди не повідомляються.

Джо Мерфі, керуючий директор Curran Connolly&Company, прокоментував: «Стати частиною Howden — це наступний крок на шляху зростання як для наших співробітників, так і для клієнтів. Сила Howden як глобальної групи підвищить нашу здатність надавати інноваційні страхові рішення та отримувати доступ до досвіду, даних та технологій, адаптованих до потреб наших клієнтів».

Раніше Howden повідомив про придбання незалежної брокерської групи із Франції OFRACAR. Згідно з прес-релізом Howden, французька компанія спеціалізується на страхуванні майнових ризиків, пільгах для співробітників, транспортних ризиках та автоперевезеннях. OFRACAR обслуговує 2 тисячі клієнтів через офіси в Руані, Ренні та Ліоні.

Коментарі