Страховий брокер WTW розробив методику оцінки ризиків для аеропортів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Для ефективного управління ризиками в аеропортах розроблено спеціальний Індекс ризиків аеропортів (ARI), що включає перелік методик від провідних аналітиків Кембриджського університету та компанії WTW.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що ARI було представлено керівникам міжнародних аеропортів на щорічній конференції WTW Airport Risk Community, що відбулася у столиці Португалії.

За словами голови аерокосмічного підрозділу WTW, «цей індекс відкриє нові перспективи та кине виклик тому, як галузь вимірює ризики та керує ними». У документі міститься аналіз найпоширеніших ризиків, притаманних діяльності аеропортів.

Використання таких даних допоможе персоналу аеропортів приймати ті чи інші рішення, що ґрунтуються на історичному досвіді, прогностичному аналізі та визначенні рівнів ймовірності технологічних збоїв.

Раніше автори аналітичної замітки міжнародного страхового брокера WTW оцінили сукупний збиток для страховиків, лізингових авіакомпаній та в цілому для авіаційної галузі від літаків, що утримуються в російських аеропортах.

Коментарі