Страховий холдинг FWD Group повідомив про двозначне зростання річного прибутку

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Паназіатська страхова холдингова компанія FWD Group підбила підсумки за 2023 фінансовий рік, повідомивши про чистий прибуток $372 млн. Цей результат на 27% перевищує аналогічний показник 2022 року.

Інтернет ресурсу Укрстрахування зі звіту FWD Group відомо, що сукупна вартість нового бізнесу зросла на 22% до $991 млн, платоспроможність склала 292% проти 288% роком раніше.

«Завдяки цим результатам, FWD ще раз довела свою здатність стимулювати органічне зростання та операційну прибутковість всього нашого бізнесу, оскільки ми реалізуємо нашу стратегію, орієнтовану на клієнтів та засновану на цифрових технологіях», – прокоментував генеральний директор FWD Group.

Раніше FWD Group Holdings повідомила про успішне завершення покупки 21% акцій компанії з Малайзії FWD Takaful Berhad. Після завершення операції FWD Group збільшила свою частку в Малайзійському страховику до 70%.

Нагадаємо, Pacific Century Group, материнська компанія паназіатської страхової групи FWD, спростувала інформацію про можливий продаж бізнесу FWD через IPO, що не відбувся.

Коментарі