Страховик із Бельгії Ageas отримав високі рейтинги від S&P

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародне рейтингове агентство S&P підтвердило рейтинги бельгійської страхової групи Ageas на рівні А+ зі стабільним прогнозом.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на прес-реліз Ageas, при рейтинговій оцінці враховувалися операційні та фінансові показники Групи.

«Зважаючи на нові критерії, достатність капіталу Ageas залишається дуже високою. Стабільний прогноз відображає їхню думку про те, що Ageas збереже стійкий прибуток та дуже сильну достатність капіталу», – йдеться у прес-релізі.

Нагадаємо, бельгійська страхова група Ageas підтвердила прогнозну оцінку операційного результату за 2023 рік у діапазоні від 1,1 млрд до 1,2 млрд євро. Ця заява зроблена в рамках Дня інвестора, на якому Група представила свою стратегію Impact24.

Ageas провела трансформацію своїх підрозділів у Великій Британії, а також «продовжує бачити можливості для зростання в Бельгії, виходячи на нішеві ринки, прилеглі до основного бізнесу, залишаючись лідером у галузі інноваційних продуктів та послуг та впроваджуючи нові технології».

Коментарі