Страховик життя Thai Life Insurance провів успішний лістинг на $1 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Бангкока Thai Life insurance провела успішне первинне публічне розміщення акцій (IPO), врятувавши від продажу 2,32 млрд акцій $1 млрд. Це найбільше IPO в регіоні за період з квітня минулого року, коли відбулося IPO компанії Ngern Tid Lor на суму $1,2 млрд.

Згідно з Reuters, «лістинг на суму $1 млрд стане благом для азіатських ринків капіталу, які щосили намагаються залучити нові IPO через волатильність на фінансових ринках».

Раніше в компанії заявляли, що для продажу буде виставлено 2,1 млрд акцій, що становить близько 18,8% від загальної кількості акцій, а також опціон на 161,3 млн акцій.

Як повідомляє інтернет-ресурс УкрСтрахування з посиланням на заяву Thai Life insurance, виручені кошти будуть спрямовані на розвиток цифрових інструментів розповсюдження страхових продуктів «інші інвестиції, щоб зберегти свої лідируючі позиції на страховому ринку Таїланду».

Згідно з Bloomberg, «падіння на світовому фондовому ринку, зростання інфляції, вищі відсоткові ставки та війна в Україні налякали потенційних емітентів». Незважаючи на це, в Таїланді до кінця року можливі інші успішні виходи на біржу.

Коментарі