Страховики країн Балтії обмежують поліси «Зелена карта» для поїздок до росії та Білорусі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Латвійське бюро страховиків (LTAB) звернулось із рекомендацією до місцевих страхових компаній тимчасово відмовитися від видачі полісів міжнародного автострахування «Зелена карта» автомобілістам, які планують поїздки до росії та Білорусі.

Як альтернатива пропонується оформлювати прикордонне страхування при проходженні прикордонного контролю або оформляти міжнародне автострахування на короткий термін.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Моторного (транспортного) страхового бюро України. Повідомляється, що ініціативу LTAB щодо припинення співпраці з російським союзом страховиків (РСА) та білоруським Бюро «Зелена карта» підтримали інші країни Балтії.

«Співпраця з Бюро «Зелена карта» росії та Білорусі припиняється через воєнне вторгнення в Україну, розпочате вищезгаданими країнами-агресорами, а також у зв’язку із запровадженням санкцій західних країн», – зазначають у LTAB.

Нагадаємо, Глобальна федерація страхових асоціацій (GFIA) виключила зі свого складу Всеросійську спілку страховиків (ВСС), щоб продемонструвати солідарність з українським народом.

Коментарі