Страховики можуть допомогти у вирішенні ментальних проблем європейців

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За період пандемії Covid-19 ментальне здоров’я європейців зазнало серйозних випробувань, внаслідок чого відбулися деякі зміни у поведінкових звичках та способі життя людей.
Цій темі присвячено новий звіт дослідницького підрозділу швейцарської страхової групи Swiss Re Institute.

Згідно з опитуванням, 40% респондентів віком до 35 років повідомили про погіршення свого психічного/ментального здоров’я. Ця категорія опитаних більш активно, порівняно з іншими віковими категоріями, звертається за психологічною підтримкою та піклується про душевний комфорт. При цьому молоді люди роблять ставку на сучасні цифрові інструменти медичної допомоги (телемедицина), моніторинг за власним здоров’ям та фізичною формою.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з матеріалів звіту відомо, що важливу роль у просуванні нових цифрових інструментів для підтримки ментального здоров’я можуть відігравати страхові компанії.

«Страховики можуть підвищити стійкість психічного здоров’я та просувати профілактичну допомогу, інтегруючи цифрові інструменти в поліси та поєднуючи зусилля з новими гравцями ринку», – йдеться у звіті Swiss Re Institute.

Коментарі