Страховики неохоче страхують волатильність криптовалюти, обмежуючись ризиком крадіжки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховики, які забезпечують покриття ризиків у сфері криптовалюти, найближчим часом будуть змушені розширити перелік винятків зі стандартних страхових продуктів. Такий прогноз надали аналітики компанії RPC, аргументуючи це зниженням вартості криптоактивів та падінням прибутковості операцій із цифровою валютою.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування, здешевлення криптовалюти призведе до перегляду страхових програм та виключення з них ризиків збитковості та/або зниження вартості криптоактивів.

На думку одного з авторів звіту, ризик волатильності криптовалюти слід обмежити умовами страхового покриття. «З ризиків, пов’язаних з криптовалютою, які зараз застраховані, покриття більш доступне за ризиком крадіжки», – прокоментував Джеймс Вікс, партнер страхової групи RPC.

“Страховий ринок для цих активів знаходиться в зародковому стані, і ще невідомо, чи буде достатня кількість страхових компаній готових надати достатню здатність для задоволення попиту, і наскільки сміливим буде ринок, щоб розширити покриття за межі традиційного ризику крадіжки”, – додав він.

Коментарі