Страховики світу з відносною легкістю перенесуть будь-які періоди волатильності, яку спричинила війна: IIL

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Повномасштабна війна на території України «безсумнівно уповільнять глобальне економічне зростання та призведе до підвищення рівня інфляції – результат, який отримав назву «стагфляційного» сценарію». Таку думку висловили учасники онлайн-конференції, яку організував Інститут страхової інформації (IIL).

Учасники форуму погодилися з тим, що, незважаючи на негативну зміну економічного ландшафту, глобальна страхова та перестрахувальна галузь «швидше за все, з відносною легкістю перенесе будь-які періоди волатильності, як це було в недавньому минулому».

Як стало відомо інтернет ресурсу УкрСтрахування, деякі з учасників онлайн-конференції взагалі не бачать нічого негативного для страховиків у довгостроковій перспективі.

«Страхова галузь зараз переживала це знову і знову. Була світова фінансова криза. Вони пройшли через це та реструктуризували спосіб боротьби з волатильністю ринку. Вони пройшли через зниження державного боргу США в 2011 році. Вони пройшли через COVID, ще один період інтенсивної нестабільності», – зауважив глава Milliman, консалтингової компанії із Сіетла, штат Вашингтон.

Коментарі