Таїландський страховик життя Thai Life Insurance готується до лістингу на $1 млрд

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхова компанія з Бангкока Thai Life Insurance у рамках підготовки до первинного публічного розміщення акцій (IPO) розпочала серію консультацій з інвесторами.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на інформацію, представлену страховою компанією на біржу, майбутнє IPO націлене на залучення $1 млрд. У разі успішного лістингу та високого попиту з боку майбутніх інвесторів страхова компанія, що входить до трійки найбільших у Таїланді, отримає потужний імпульс для свого подальшого розвитку.

Запланований лістинг стане одним із найбільших у країні за період з квітня минулого року, коли відбулося IPO компанії Ngern Tid Lor на суму $1,2 млрд. Згідно з Reuters, «листинг на суму $1 млрд стане благом для азіатських ринків капіталу, які щосили намагаються залучити нові IPO через волатильність на фінансових ринках».

Раніше стало відомо, що вихід на біржу паназіатського страхового холдингу FWD Group поки що відкладається, оскільки економічна ситуація та волатильність ринків капіталу прирікають заплановану IPO на невдачу.

Коментарі