Talanx закрила угоду у Бразилії, на черзі – Чилі, Колумбія, Еквадор

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Підрозділ перестрахувальної групи Talanx успішно завершив операцію з придбання у Бразилії Liberty Seguros.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Talanx, в якому йдеться, що після завершення угоди HDI, що входить до Talanx Group, зміцнює свої позиції на ринку в Бразилії і піднімається на друге місце в секторі страхування майна та від нещасних випадків. HDI очікує, що валові страхові премії у Бразилії зростуть як мінімум на 1,1 млрд євро.

«Ми дуже раді швидкому та успішному закриттю угоди у Бразилії. Це перший вирішальний крок на шляху до входження до двох найбільших P&C страховиків у Латинській Америці», – сказав д-р Вільм Лангенбах, член правління Talanx AG, головний виконавчий директор HDI International AG.

Згідно з прес-релізом, HDI International консолідує результати придбаної компанії з моменту закриття угоди у четвертому кварталі 2023 року. Купівля інших компаній Liberty Mutual у Чилі, Колумбії та Еквадорі, як і раніше, підлягає виконанню звичайних умов закриття угоди, включаючи отримання схвалення регулюючих органів і, як очікується, закриється у першій половині 2024 року.

Раніше повідомлялося, що Talanx (Німеччина) оголосила про покупку у Liberty Mutual страхового бізнесу в Латинській Америці.

Коментарі