СГ «ТАС» посіла другу сходинку серед найбільший страховиків України

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Національна асоціація страховиків України оприлюднила результати роботи страхового ринку за перші два місяці 2024 року.

Отже, як свідчить статистика НАСУ, Страхова група «ТАС», що за підсумками своєї діяльності в січні – лютому вчергове посіла друге місце серед найбільших страховиків країни за обсягом залучених премій, продовжує активно зміцнювати свої позиції, планомірно зменшуючи відрив від компанії, що наразі посідає першу сходинку в рейтинговій таблиці. При цьому СГ «ТАС» обійшла минулорічного лідера рейтингу, посунувши його на третє місце.

Крім того, за підсумками звітного періоду Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила звання беззаперечного лідера ринку обов’язкової «автоцивілки», а також очолила рейтинг страховиків, які працюють на ринку «Зеленої картки», з чималим відривом обійшовши найближчого конкурента: обсяг премій, залучених СГ «ТАС» за відповідними полісами в січні – лютому, понад в півтора рази перевищує вказаний показник компанії, яка стала другою за сумою зборів.

Тримає лідерство СГ «ТАС» і за сумою виплачених за укладеними договорами страхування відшкодувань. Так, від початку року компанія щомісяця посідає перше місце на ринку за обсягом виплат в цілому, а також традиційно лідирує за сумою відшкодувань, виплачених за обов’язковою «автоцивілкою».

Нагадаємо, Національна асоціація страховиків України (НАСУ) є неприбутковою організацією, заснованою з метою запровадження та підтримки високих стандартів діяльності на страховому ринку. До складу асоціації входять провідні страхові компанії України, на частку яких припадає 67% надходжень ринку в сегменті ризикового страхування та 89% премій – в сегменті страхування життя. За розміром виплат на учасників НАСУ припадає 71% від сукупної по ринку суми відшкодувань в сегменті ризикового страхування та 95% – в сегменті страхування життя.

Коментарі