СГ «ТАС» виплатила 470 тис. грн за договором «Правильне КАСКО»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Дорожньо-транспортна пригода, в якій було пошкоджено одразу три авто, сталася в середмісті столиці.  Водій автомобіля Chevrolet, поспішаючи встигнути дістатися додому до комендантської години, рухаючись в транспортному потоці, знехтував правилами дорожнього руху в частині дотримання безпечної дистанції та «наздогнав» Mercedes-Benz C200. В свою чергу, Mercedes від удару влетів в Ford, що їхав перед ним. В результаті аварії всі автомобілі зазнали різних пошкоджень кузову. Зокрема у Chevrolet внаслідок зіткнення було пошкоджено передню частину: капот, бампер, решітку радіатора, обидва передні крила, розбито дві блок-фари. Водночас  у Ford було пошкоджено задню частину кузову. Та найбільше «дісталося» Mercedes, який зазнав пошкоджень і передньої, і задньої частини кузову. Так, у автомобіля в результаті пригоди було пошкоджено обидва бампери, деформовано кришку багажного відсіку, розбито решітку радіатора, а також два задні ліхтарі.

Однак вирішувати проблеми з отриманням компенсації від винуватця ДТП на ремонт свого авто власникові Mercedes не довелось – завдяки наявності договору страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС».

Страховик визнав страховий випадок і максимально швидко його врегулював: вже за сім днів після аварії страхове відшкодування в розмірі завданих клієнтові збитків було виплачено.  Сума виплати склала 469773 грн.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» входить  до числа найпопулярніших у автовласників  продуктів в лінійці СГ «ТАС». Серед переваг договору варто відзначити широке страхове покриття, максимальний перелік страхових ризиків, якісне сервісне обслуговування, що включає в себе компенсацію витрат на порятунок транспортного засобу, евакуатор, цілодобову інформаційно-консультаційну підтримку тощо, а також оптимальні строки здійснення страхових виплат – 15 робочих днів за всіма випадками, окрім знищення чи викрадення авто, за якими відшкодування виплачується в термін до 25 робочих днів.

Коментарі