“Технологічною віхою перестрахування” називають платформу оцінки ризиків ExposureHub

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Лондонська технологічна компанія Ebix Europe розробила спеціальну платформу з управління ризиками, яка допоможе страховим та перестрахувальним компаніям швидко та точно обробляти великі масиви даних та створювати індивідуальні програмні модулі.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Ebix Europe, в якому нова платформа називається «технологічною віхою перестрахування».

Назва нової платформи ExposureHub, вона є мультиінструментом, який використовує рішення з управління ризиками на основі даних, забезпечуючи при цьому прибутковий андеррайтинг.

У функціоналі платформи – внутрішні та зовнішні програми перестрахування, моделювання ризиків, інтеграція з іншими програмами, індивідуальне настроювання.

«Це більше, ніж інноваційне рішення, і це те, що практикуючі фахівці ринку отримають зиск у своїх повсякденних страхових угодах — справжній інстинктивний інструмент даних, який піднімає управління ризиками на новий рівень». – сказав Гай Вільямс, консультант Ebix Europe з управління ризиками.

Коментарі