Tokio Marine планує річний прибуток в 1 трлн єн за рахунок продажу акцій

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Японська страхова група, одна з найбільших у секторі майнового страхування, Tokio Marine має намір досягти зростання прибутку в 2024 році до 1 трлн єн ($6,7 млрд). Порівняно з аналогічним показником 2023 року приріст має становити не менше 40%.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо із заяви TokioMarine Holding, зробленої під час онлайн-брифінгу.

За словами Таро Аракави, голови відділу зв’язків з інвесторами Tokio Marine в Нью-Йорку, прогноз в 1 трлн єн включає прибуток від прискорених продажів акцій, пов’язаних з бізнесом. «Зокрема, у 2024 році ми плануємо продати акції на суму 600 млрд ієн, що саме по собі збільшить прибуток на 300 млрд єн у річному обчисленні», – сказав він.

За словами Аракави, без урахування зростання продажів у 2024 році прибуток збільшиться на 2%. За його словами, сильний град у Японії у квітні та відсутність значного сприятливого розвитку резервів пояснюють нижчі темпи зростання прибутку від страхового андеррайтингу та інвестиційних результатів.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що операційний прибуток страхового холдингу за 2023 рік склав 842,3 млрд єн ($5,4 млрд), чистий прибуток за рік зріс до 695,8 млрд єн ($4,47 млрд). Приріст чистого прибутку протягом року становив 3,9%.

Коментарі