Топ-менеджера китайської страхової компанії PICC Property and Casualty підозрюють у хабарництві

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після перевірки дисциплінарною комісією діяльності колишнього головного бухгалтера державної страхової компанії PICC Property and Casualty було ухвалено рішення щодо виключення його з партії.

Як стало відомо інтернет-ресурсу УкрСтрахування, раніше Шень Дун обіймав посаду віце-президента компанії, але після початку перевірки у грудні минулого року чиновник покинув цю посаду. Партійна дисциплінарна комісія звинувачує Шань Дуна у незаконній діяльності та отриманні хабарів.

Компанія PICC Property and Casualty є дочірньою національного страховика PICC, всі топ-менеджери державних підприємств повинні бути членами партії і підпорядковуватися партійній дисципліні.

Нагадаємо, у жовтні минулого року аналогічним чином проводилася перевірка діяльності Комісії з регулювання банківської та страхової діяльності та низки компаній, щоб запобігти «будь-яким порушенням політичної дисципліни». Потім була перевірка діяльності голови шанхайського офісу CBIRC, який підозрюється у порушенні законодавства та партійної дисципліни.

Крім цього, щодо голови одного з найбільших у Китаї страховиків життя China Life Insurance проводиться перевірка про можливу причетність до корупційних дій.

Коментарі