У 2021 році кіберстрахування у США зросло на 74%: звіт Fitch Ratings

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Сукупні страхові премії за спеціальними та комплексними кібернетичними інцидентами у США у 2021 році збільшилися на 74% до майже $5 млрд. Для порівняння: приріст у секторі майнового страхування США за той же період становив 9%.

Такі дані наводить міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings у новому звіті, акцентуючи увагу на збільшеному рівні обізнаності клієнтів щодо загрози кібернетичних ризиків. На думку аналітиків Fitch, кіберстрахування є найшвидшим сегментом ринку майнового та страхування від нещасного випадку в США.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Fitch відомо, що зростання затребуваності страхового кіберзахисту обумовлене стрімким збільшенням кількості кіберинцидентів, таких як програм-здирників, які призвели до збільшення кількості претензій та серйозності збитків за останні два роки.

Раніше повідомлялося, що в поліси кібернетичного страхування Munich Re будуть внесені додаткові поправки, що обмежують ризики, що покриваються, пов’язані з військовою агресією росії в Україні.

Коментарі