У боротьбі за страховий бізнес Banco BPM банк Credit Agricole запропонує «кращі умови»

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Італійський підрозділ Credit Agricole планує запропонувати італійському банку Banco BPM «найкращі умови» у конкурентній боротьбі за частку у банківському страхуванні.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Reuters, в якому йдеться про зацікавленість Credit Agricole Italy в інвестуванні в страхову діяльність Banco BPM.

“Ми висловили зацікавленість і подивимося, що вирішить Banco BPM, чи виберуть вони партнера, чи просто переведуть бізнес у свої руки”, – сказав генеральний директор Джамп’єро Майолі. «Це залежатиме від банку… ми намагатимемося запропонувати, якщо обставини дозволять, найкращі умови», — додав він.

Посилаючись на власні джерела, агентство Bloomberg повідомило, що “французький банк готовий конкурувати з AXA SA або іншими можливими претендентами на отримання контрольного пакета акцій, як тільки італійський кредитор отримає повну власність від місцевих партнерств”.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Banco BPM, третій за величиною банк Італії, є бажаною метою для поглинання з боку ще одного банку – UniCredit, який заявив, що «оцінює всі стратегічні варіанти та зацікавлений у придбанні Banco BPM».

Коментарі