У першому кварталі страховий брокер Aon наростив основні фінансові показники

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Aon прозвітував про результати за перший квартал, повідомивши про зростання основних фінансових показників. Згідно зі звітом Aon, загальний дохід збільшився до $1,78 млрд. проти $1,72 млрд. роком раніше.

Подібна динаміка характерна для операційного доходу та чистого прибутку: $1,47 млрд і $1,05 млрд проти $1,37 млрд і $1,02 млрд відповідно.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що загальний дохід Aon збільшився на 5% порівняно з попереднім роком, з органічним зростанням доходу на 7%.

У прес-релізі Aon йдеться, що збільшенню доходу сприяли продажі нових полісів, управління бізнес-портфелем при оновленнях договорів, «а також 1% позитивного впливу фідуціарного інвестиційного доходу, який частково компенсується 3% несприятливим впливом від перерахунку іноземної валюти».

Нагадаємо, коментуючи результати роботи компанії у 2022 році, генеральний директор Грег Кейс сказав, що співробітники Aon показали «дуже хороший рік». «Ми вступаємо у 2023 рік з позиції сили, щоб продовжувати приносити результати клієнтам, колегам та акціонерам», – сказав він.

Коментарі