Успішним і перспективним став перший квартал для HDI Global

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Перші три місяці з початку року стали для страхової компанії HDI Global, яка входить в орбіту Talanx Group, «успішними та перспективними». Відповідно до звіту за перший квартал, виручка від страхування склала 2,1 млрд євро, операційний прибуток 86 млн євро та 69 млн євро – чистий прибуток HDI Global.

«Почавши багатообіцяюче, німецька страхова компанія HDI Global дивиться на частину року, що залишилася, з оптимізмом. Перші три місяці виграли від зниження великих збитків, порівняно з відповідним кварталом попереднього року. Перехід на нові стандарти фінансової звітності МСФЗ 17 для договорів страхування та МСФЗ 9 для інвестицій також справив незначний позитивний вплив». – йдеться у прес-релізі.

Нагадаємо, HDI Global завершила 2022 рік із двозначним зростанням валових премій до 8,9 млрд євро. Цей результат на 17,9% перевищує аналогічний показник 2021 року.

Інтернет ресурс УкрСтрахування раніше повідомляв, що HDI Global виходить на страховий ринок Таїланду з відкриттям свого представництва в Бангкоку. Представництво розпочне свою роботу після отримання дозволу від міністерства торгівлі Таїланду.

Коментарі