В Індії створено пул перестрахування імпорту російських та білоруських добрив

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Після запровадження західних санкцій у зв’язку з війною росії в Україні державний перестрахувальник Індії GIC Re візьме на себе основну роль у перестрахуванні імпорту російських та білоруських добрив.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що в Індії створюється страховий пул, що складається з GIC Re та інших багатопрофільних страховиків, не пов’язаних зі страхуванням життя.

Як повідомляють індійські ЗМІ, страховий сектор країни створив спеціальний пул у розмірі понад $64 млн, щоб забезпечувати андеррайтинг імпортних операцій, пов’язаних із добривами з росії та Білорусі. «Оскільки європейські перестраховики не бажають надавати перестрахувальну підтримку імпорту з росії та Білорусі, а Індія імпортує значний обсяг своїх добрив із цих двох країн, індустрія страхування, крім страхування життя, вирішила створити пул у розмірі 500 кр. рупій», — цитують ЗМІ слова високопоставленого. .

Раніше представник російської компанії “Совкомфлот” заявив, що операції з транспортування нафти забезпечуються страховкою від російських компаній, таких як “Інгосстрах”. Роль основного перестраховика російської нафти взяла він державна Російська національна перестрахувальна компанія (РНПК).

Коментарі