Вдруге за тиждень пасажири та члени екіпажу авіалайнера зазнають травм через турбулентність

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія зі США Starr Insurance є провідним страховиком потерпілого від сильної турбулентності авіалайнера Boeing 787 Dreamliner компанії Qatar Airways.

Згідно з інформацією BBC, дванадцять людей, що летіли 26 травня рейсом Qatar Airways з Дохи до Дубліна, постраждали внаслідок потрапляння авіалайнера в зону сильної турбулентності над Туреччиною.

«Травми різного ступеня тяжкості отримали шестеро пасажирів літака Boeing 787-9 Dreamliner і стільки ж членів екіпажу», – повідомляє ВВС.

Це другий випадок протягом тижня, коли пасажири та члени екіпажу авіалайнерів зазнають різних травм під час польоту.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що 21 травня літак Singapore Airlines потрапив у зону турбулентності. Від сильної тряски пасажирів розкидало по салону, 30 людей отримали серйозні поранення, одна людина померла від серцевого нападу.

Основним страховиком, що покриває ризики для літака Singapore Airlines, є страхова група Німеччини Allianz.

Згідно з коментарем Асоціації британських страховиків ABI, поліси туристичного страхування «швидше за все» покриють травми пасажирів від сильної турбулентності, в яку потрапив авіалайнер Singapore Airline, який виконував рейс із Лондона до Сінгапуру.

Коментарі