Від страховиків Allianz та Lancashire вимагають виплатити $107 млн за втрачені літаки

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Підрозділи американської лізингової авіакомпанії Aircastle у Дубліні намагаються через суд отримати відшкодування збитків у зв’язку з утриманням у російських аеропортах своїх авіалайнерів.

Інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо, що дочірні компанії Aiecastle подали до суду на страхові компанії Allianz та Lancashire з вимогою виплати збитків на суму $107 млн.

Нагадаємо, у листопаді минулого року Aircastle подала позовну заяву до суду штату Нью-Йорк щодо кількох страхових компаній та синдикатів страхового ринку Lloyd’s.

Згідно з позовною заявою, Aircastle вимагає від страховиків відшкодування збитків на суму $266 млн у зв’язку із втратою своїх авіалайнерів через війну Росії проти України. Aircastle планує відшкодувати вартість літаків, що утримуються, і втрачений прибуток в результаті військових дій.

Раніше лізингова авіакомпанія Carlyle Aviation Management звернулася до суду з позовом проти страхової групи AIG та компанії AXA XL у рамках судового розгляду у зв’язку з незаконним утриманням у російських аеропортах лізингових літаків. Передбачувана сума позовної претензії становить $56 млн.

Коментарі