Від страхування нафтопроводу у Канаді Trans Mountain відмовився ще один страховик

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Канадський трубопровід для транспортування нафти та бітумінозних пісків втратив ще одного страховика. Цього разу це страхова компанія, що входить до страхового ринку Лондонський Lloyd’s Arch Insurance.

Після виходу з проекту Aspen Insurance, список тих, хто приєднався до екологічної ініціативи, налічує 18 страхових компаній. Згідно з Arch Insurance, термін дії страхового контракту з Trans Mountain спливає цього літа, після чого компанія повністю покине проект.

«Як 18-й страховик, який виключив Trans Mountain, Arch підтверджує, що проекти з використання викопного палива без попередньої та поінформованої згоди є матеріальним ризиком, і кроки Trans Mountain щодо збереження секретності своїх страховиків не зупинять рух до більш безпечного та справедливого світу», – прокоментував представник екологічного руху Insure Our Future.

Нагадаємо, компанія Trans Mountain Pipeline, яка керує трубопроводом для нафтопродуктів у Канаді, заявила про тиск з боку екологічних організацій і звернулася до регулюючих органів країни з проханням зберегти право на конфіденційність щодо оприлюднення учасників проекту.

Коментарі