Видалення СО2 потребує не тільки технології, а й страхування спеціальних ризиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
У попередньому раунді фінансування стартап Kiya залучив 350 000 фунтів стерлінгів для подальшої роботи над скороченням викидів парникових газів в атмосферу.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з прес-релізу Kita відомо, що стартап розробив спеціальну технологію видалення надмірної кількості вуглецю з атмосфери. Одночасно з поглинанням СО2 компанія надає гарантії ризику викидів вуглецю та страхування процесу видалення вуглецю.

«Kita зосередила свою увагу на розробці нових інноваційних страхових продуктів у просторі видалення вуглецю, що розвивається»,- йдеться в прес-релізі. У компанії панують страхувати транзакції, які використовують технології видалення вуглецю, тим самим прискорюючи та масштабуючи цей напрямок.

«Видалення вуглецю є новим явищем, пов’язаним з унікальними ризиками, і відсутність страховки для усунення цих ризиків стримує розвиток темпів, які потрібні світові. Kita вважає, що страхування є вирішальним фактором: усуваючи ризики та підвищуючи довіру до ринку, страхування допоможе залучити капітал для масштабування якісних проектів із видалення вуглецю», – прокоментували в компанії.

Коментарі