VIG Group наростила дохід, зарезервувала 75 млн євро та висловила підтримку колегам з України

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Одна з найбільших у Центральній та Східній Європі страхова група Vienna Insurance Group опублікувала дані за перший квартал, повідомивши про зростання преміального доходу на 11,2% до 3,45 млрд євро та зниження прибутку на 3,3% до 124 млн євро.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту VIG відомо, що у Групі позитивно оцінюють результати та називають успішним початок року, який увінчався двозначним зростанням премій.

«Через збереження невизначеності щодо розвитку подій в Україні і пов’язаних з ними далекосяжних економічних наслідків, що важко піддаються оцінці, не слід очікувати такого динамічного розвитку, як у першому кварталі, в частину фінансового року, що залишилася»,- заявили в Групі. Для того, щоб підготуватися до потенційних претензій щодо ризику війни та тероризму, VIG Group зарезервувала 75 млн євро.

«У центрі нашої уваги залишаються наші колеги в українських компаніях, які демонструють неймовірно позитивний та професійний підхід у ці надзвичайно важкі часи та значною мірою підтримують функціонування бізнесу в районах, які менш постраждали від війни», — зазначили у VIG Group.

Коментарі