Виплата СГ «ТАС» за пошкоджене в ДТП авто склала майже 233 тис. грн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Несприятливі погодні умови та слизьке дорожнє покриття подеколи стають серйозним випробуванням навіть для досвідчених водіїв. І пройти його без втрат, на жаль, вдається далеко не всім.

Сильна злива почасти стала причиною й дорожньо-транспортної пригоди на Житомирщині, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Audi A6. На слизькій дорозі водій не впорався з кермуванням, не зміг втримати авто, в результаті чого автівку розвернуло, і вона вилетіла в кювет.

Внаслідок аварії було деформовано дах авто, пошкоджено дві двері, переднє праве крило, обидва бампери, розбито лобове скло тощо.

Страхова група «ТАС», де Audi А6 було застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала страховий випадок та врегулювала, здійснивши виплату належного відшкодування в розмірі заподіяних автовласникові збитків. Сума виплати склала 233792 грн.

Варто зауважити, що навіть в умовах економічної кризи, спричиненої повномасштабною війною, Страхова група «ТАС» продовжує працювати, виконуючи свої зобов’язання перед клієнтами та забезпечуючи надійний страховий захист за укладеними договорами страхування.

Так, за шість місяців поточного року, включаючи понад чотири місяці повномасштабної війни,  компанія здійснила виплат на загальну суму майже 451 млн грн. При цьому за договорами автострахування – ОСЦПВ, КАСКО та «Зеленою карткою» – було виплачено понад 371 млн грн.

Коментарі