Виплата СГ «ТАС» за пошкоджений кросовер перевищила 223 тис. грн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: понад 223 тис. грн було перераховано власникові кросовера Ford Kuga, пошкодженого в ДТП.

Аварія сталася на Хмельниччині. Клієнт СГ «ТАС» на своєму автомобілі спокійно їхав трасою, аж раптом просто перед ним на дорогу вискочив собака. Намагаючись уникнути наїзду на тварину, водій різко вивернув кермо, але не втримав авто і воно вилетіло в кювет. В результаті інциденту було пошкоджено передній та задній бампери автомобіля, капот тощо.

Страхова група «ТАС», де Kuga застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», вивчивши обставини пригоди, визнала страховий випадок та вжила всіх заходів задля його оперативного врегулювання шляхом виплати відповідного страхового відшкодування. Сума виплати склала 223264 грн.

Варто зауважити, що навіть в умовах воєнного часу Страхова група «ТАС» продовжує працювати, забезпечуючи надійний страховий захист своїм клієнтам. Так, за півроку 2022-го страховиком було виплачено за укладеними договорами страхування 451 млн грн, з  яких 186 млн грн – за обов’язковою «автоцивілкою», 124 млн грн – за договорами КАСКО, 60 млн грн – за полісами «Зелена картка».

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже багато років входить до числа провідних страховиків країни, зокрема в сегменті автострахування, як за кількістю укладених договорів та залучених за ними премій, так і за обсягом виплачених відшкодувань. Так, компанія є багаторічним лідером ринків обов’язкового та добровільного  страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, посідає перше місце за обсягом виплат за полісами «Зелена картка» та стабільно входить до числа найбільших страховиків в сегменті КАСКО.

Коментарі