Влада Китаю заявила про успіх антикорупційної кампанії у фінансовому секторі

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Найвище політичне керівництво Китаю заявило про значний прогрес антикорупційної кампанії, що проводиться партійною дисциплінарною комісією у фінансовому секторі країни.

Як повідомляє державне інформаційне агентство Сіньхуа, розслідування центральної дисциплінарної комісії «зміцнило лідерство партії у фінансовому секторі та запобігло ризикам».

Інтернет ресурсу УкСтахування відомо, що на початку року центральний банк Китаю, фінансові регулятори, державні банки та страхові компанії були піддані критиці за «невиконання завдань комуністичної партії».

Так після перевірки дисциплінарною комісією діяльності колишнього головного бухгалтера державної страхової компанії PICC Property and Casualty було прийнято рішення про виключення його з партії. Крім цього, щодо голови одного з найбільших у Китаї страховиків життя China Life Insurance проводиться перевірка щодо можливої ​​причетності до корупційних дій.

Про потепління відносин між китайською владою та фінтех-компаніями також свідчить відновлення підготовки IPO великого технологічного гіганта Ant Group.

Коментарі