WTW продовжує надавати страховий захист коралових рифів від ураганів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародний страховий брокер Willis Towers Watson (WTW) та Фонд Мезоамериканського бар’єрного рифу (MAR Fund) продовжили програму страхової підтримки коралових рифів. Постачальником страхового покриття виступить AXA Climate – компанія, що входить до орбіти французької AXA Group.

Згідно з прес-релізом WTW, страхова програма отримала «фінансову підтримку від Фонду рішень InsuResilience Solutions (ISF) та Програми розвитку ООН (ПРООН), спираючись на більш ранню підтримку з боку Альянсу дій у боротьбі з океанськими ризиками та стійкістю (ORRAA)».

Програма використовує параметричне страхування для швидкого спрямування коштів на відновлення пошкоджених коралових рифів після руйнівних впливів урагану.

Марія Хосе Гонсалес, виконавчий директор фонду MAR, сказала: «Страхова програма MAR – це інноваційний інструмент управління ризиками, який дозволяє негайно спрямувати кошти на підтримку збереження рифів шляхом реагування на надзвичайні ситуації.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що WTW виступив ініціатором першого в історії страхування США покриття ризиків для коралових рифів.

Коментарі