Японські компанії ведуть переговори з перестраховиками щодо відновлення покриття воєнних ризиків

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Японські страховики, які оголосили про зупинення покриття для операцій у російських територіальних водах, ведуть переговори з перестраховиками, щоб вирішити проблему.

Нагадаємо, минулої п’ятниці провідні страхові компанії Японії повідомили контрагентів про припинення страхової підтримки морських перевезень у російських водах, оскільки воєнні ризики виключені з перестрахувального покриття міжнародними компаніями.

Згідно з японським виданням Nikkei, страхові компанії Tokio Marine&Nichido Fire Insurance, Sompo Japan Insurance та Mitsui Sumitomo Insurance повідомили судновласників про своє рішення у п’ятницю 23 грудня.

Це рішення змусило японські компанії, які купують скраплений природний газ, оцінити потенційні наслідки майбутніх поставок.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування також стало відомо, що наразі страхові компанії ведуть переговори з перестраховиками. «Ми ведемо переговори з різними перестраховиками, щоб отримати покриття воєнних ризиків, щоб відновити надання нашим клієнтам морського військового страхування в цьому районі», – прокоментували Tokio Marine. За словами представника страхової компанії, деякі перестраховики відповіли «позитивно».

Коментарі