З початку року спостерігається сплеск кількості угод зі злиття та поглинання: WTW

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За оцінками міжнародного страхового брокера Willis Towers Watson (WTW), з початку року ринок злиття та поглинання (M&A) демонструє позитивну динаміку зі зростанням угод вартістю понад $100 млн.

Як повідомляє інтернет ресурс УкрСтрахування з посиланням на звіт WTW, у першому кварталі 2022 року було закрито 220 транзакцій, що є другим за величиною результатом за 12-річний період.

Аналітики WTW пояснюють зростання угод зі злиття та поглинання низькими відсотковими ставками, збільшеною довірою ринку, багатим капіталом і прагненням до трансформаційних угод».

Крім перерахованого, низка компаній, які прагнуть швидких перетворень у галузі клімату, технологій, інклюзивності та різноманітності, розглядають стратегічні придбання як ключовий елемент прискорення таких змін. Все це відбувається всупереч політичній та економічній волатильності, які стали наслідком військового вторгнення Росії в Україну.

Нагадаємо, аналітики міжнародного страхового брокера Willis Towers Watson (WTW) прогнозують збереження в 2022 році тренду, що намітився у сфері злиття та поглинання наприкінці минулого року з рекордною кількістю угод на суму понад $100 млн.

Коментарі