За пошкоджене лакофарбове покриття авто СГ «ТАС» виплатила майже 216 тис. грн

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страховая группа ТАС логотип
Цей інцидент стався на Київщині. Залишивши свій автомобіль BMW X7 на парковці біля супермаркету, його власник пішов в магазин, навіть не здогадуючись, що вже за кілька хвилин на нього очікує дуже неприємний «сюрприз». За час його відсутності авто було пошкоджено: невідомі залишили подряпини на обох передніх дверях та обох передніх крилах кросовера.

Втім, відновлювати власним коштом лакофарбове покриття автомобіля його власникові не довелося – завдяки наявності договору страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС», що покриває в тому числі збитки, спричинені пошкодженням транспортного засобу внаслідок протиправних дій третіх осіб.

Вивчивши обставини пригоди, страховик визнав випадок страховим та врегулював, виплативши належне за укладеним договором страхове відшкодування. Сума виплати склала 215912 грн.

За рішенням власника пошкодженого автомобіля кошти було перераховано на обрану ним фірмову СТО, де здійснюватимуться відповідні ремонті роботи.

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» було розроблено фахівцями Страхової групи «ТАС» з урахування тенденцій ринку та актуальних запитів автовласників. Головними особливостями договору є розширене покриття, максимальний перелік страхових ризиків, які можна вільно комбінувати в залежності від потреб клієнта, широка територія дії, якісне сервісне обслуговування та оптимальні строки здійснення страхових виплат.

Коментарі