За рішенням НБУ страхового брокера «Ангеліус» виключено з Державного реєстру

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
З Державного реєстру страхових та перестрахувальних брокерів України виключено страхового брокера «Ангеліус», ще п’ять компаній виключено з Державного реєстру фінансових установ України, у одного ломбарду відкликано ліцензію на здійснення діяльності з надання фінансових послуг.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу Національного банку України. Повідомляється, що рішення ухвалено 16 та 22 червня 2022 року на засіданні Комітету з нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг.

Раніше Комітет із нагляду та регулювання діяльності ринків небанківських фінансових послуг ухвалив рішення про виключення з Державного реєстру ТОВ «Страховий брокер «Індиго». Щодо ПрАТ «Європейський страховий альянс», ПрАТ СК «Брокбізнес» та НАСК «Оранта» прийнято рішення про анулювання частини ліцензій, що їм належать.

Нагадаємо, за підсумками квітня 2022 року кількість страховиків залишалася незмінною – 145 компаній. Загальна кількість учасників фінансового ринку налічує 1664 компанії.

Коментарі