Загальне та накопичувальне страхування має відігравати вагому роль у скороченні викидів СО2

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Переважна більшість компаній загального та накопичувального страхування Великобританії є учасниками кампанії ООН Climate Change Roadmap. Згідно з даними Асоціації британських страховиків (ABI), 90% ринку довгострокових заощаджень та понад 50% ринку загального страхування є частиною кампанії. Очікується, що цей показник і надалі зростатиме.

Про це інтернет-ресурсу УкрСтрахування відомо з прес-релізу ABI, в якому наводяться основні завдання, що стоять перед страховиками для максимальної ефективності переходу на безвуглецеву економіку. ABI пропонує збільшити частку «зелених» інвестицій у загальному обсязі капіталу, визначити інвестиційну стратегію в екологічні житлові та комерційні будинки, включаючи райони забудови.

ANI пропонує розробити механізми отримання узгоджених та достовірних даних про викиди вуглецю, а також «включити захист довкілля та наших екосистем у політику у сфері зміни клімату».

Нагадаємо, британські страхові компанії та банки мають достатній запас міцності, щоб справлятися з кліматичними ризиками. Про це свідчать перші результати кліматичного стрес-тестування.

Коментарі