Збитки Lloyd’s Lancashire через війну в Україні перебувають у межах допустимого обсягу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Збитки, пов’язані з військовими діями в Україні та санкціями щодо росії, для страхового синдикату Lloyd’s Lancashire становитимуть приблизно $20-30 млн. Таку прогнозну оцінку власних збитків представив страховик, зазначивши, що такий обсяг «перебуває в межах допустимого рівня ризику».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо, що у звіті за перший квартал компанія проаналізувала вплив військової агресії на авіаційне, морське страхування та перестрахування. Після вторгнення росії в Україну акції Lancashire впали до 11-річного мінімуму, оскільки компанія має широку перестрахувальну програму авіаційних лізингових компаній, які втратили свої літаки в росії.

Після публікації попереднього звіту, в якому компанія назвала потенційні збитки регульованими, акції Lancashire підвищилися на 10%.

Нагадаємо, топ-менеджер великої лізингової компанії BOC Aviation назвав “жахливим” майбутні страхові претензії, пов’язані зі скасуванням лізингових контрактів з російськими авіакомпаніями. За словами виконавчого директора BOC Aviation, утримання владою росії на своїй території сотень лізингових авіалайнерів вже викликало стрімке зростання вартості страхових договорів продовження.

Коментарі