Зі складу учасників Альянсу страховиків Net-Zero вийшов французький перестраховик SCOR

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Альянс страховиків Net-Zero продовжує втрачати своїх найвпливовіших учасників із сектора перестрахування.

У рамках Загальних зборів акціонерів головний виконавчий директор французького перестраховика SCOR заявив про вихід Групи зі складу Альянсу. Водночас Террі Леже презентував нові кліматичні зобов’язання щодо проектів, пов’язаних з викопним паливом.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв, що нові зобов’язання SCOR щодо сталого андеррайтингу набудуть чинності 1 вересня 2023 року. Ці зобов’язання передбачають відмову від нових страхових та перестрахувальних контрактів для газових родовищ, розвідки та видобутку нафти та газу, нафтоносних пісків, вугільних шахт та електростанцій.

Нагадаємо, провідна страхова та перестрахувальна компанія Німеччини Munich Re оголосила про вихід із Альянсу страховиків Net-Zero, пояснивши цей крок бажанням сконцентруватися на вирішенні кліматичних планів в індивідуальному порядку.

Після Munich Re Альянс страховиків Net-Zero залишила швейцарська Zurich Insurance. Таке рішення стало наслідком нової методики вимірювання та розкриття інформації про викиди парникових газів. У заяві компанії йдеться про плани “зосередити власні ресурси на підтримці клієнтів при переході” до нульового рівня викидів СО2.
Після Zurich Insurance Альянс Net-Zero залишив перестраховик із Німеччини Hannover Re.

Коментарі