Знижки на автострахування для Tesla не змогли зупинити падіння продажів

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Страхові знижки, які пропонують китайські покупці автомобілів Tesla, не змогли зупинити падіння продажів компанії. Зниження попиту та побоювання щодо проблем з логістикою також викликали чергове падіння акцій Tesla.

Згідно з повідомленням Reuters, акції Tesla розпочали 2023 рік із різкого падіння на 12%. Усього за минулий рік автовиробник втратив понад 65% ринкової вартості через проблеми з продажами, логістикою та виробничим процесом.

“Падіння у вівторок знизило ринкову вартість майже на 50 мільярдів доларів, що приблизно дорівнює оцінці конкуруючої компанії Ford Motor”, – повідомляє Reuters.

Раніше інтернет-ресурс УкрСтрахування повідомляв, що Tesla використовує страховий продукт як інструмент для раннього залучення покупців на китайському автомобільному ринку.

Початкова пропозиція Tesla полягала у наданні знижки 7000 юанів ($970) для замовлень, зроблених з 1 жовтня до 30 грудня. Потім компанії Tesla запропонували знижку на листопад 8000 юанів, а для замовлень у грудні – 4000 юанів, а також розширили перелік моделей, для яких застосовується знижка.

Коментарі