Zurich Insurance та інші страховики повинні повністю відмовитися від викопного палива: Insure Our Future

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Група неурядових організацій Insure Our Future вітає рішення швейцарської страхової групи Zurich Insurance виключити зі свого страхового портфеля страхування нових проектів, пов’язаних із викопним паливом.

Про це інтернет ресурсу УкрСтрахування відомо з повідомлення Insure Our Future.

«Zurich вчинив правильно, виключивши нові проекти з видобутку нафти та газу та продемонструвавши лідерство у галузі металургійного вугілля. Якщо вони прагнуть стати справжнім лідером у сфері сталого розвитку, як вони заявляють, їм тепер необхідно взяти на себе зобов’язання повністю відмовитись від страхування нафти та газу. та інвестицій відповідно до сценарію підвищення температури на 1,5°C», – прокоментувала Нора Шил, учасник кампанії Campax.

Раніше повідомлялося, що Zurich Insurance Group має намір відмовитися від страхування нових проектів, пов’язаних з нафтою та газом, але продовжить страхувати та інвестувати вже існуючі проекти.

Глобальний координатор Insure Our Future Пітер Босхард також прокоментував заяву Zurich: «Обнадіює те, що після Zurich усі великі європейські страховики припинять страхувати нові проекти з видобутку нафти та газу. AIG, Tokio Marine та великі страховики Lloyd’s, такі як Hiscox, тепер мають рухатися далі/…/припинити страхувати нові термінали ЗПГ, трубопроводи та газові електростанції».

Коментарі