Zurich Insurance відмовляється від свого короткого логотипу, щоб уникнути асоціацій з агресором

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Zurich Insurance заявила про відмову від свого ринкового логотипу у вигляді букви «Z», щоб не асоціюватись з символом повномасштабної війни росії проти України.

Як стало відомо інтернет ресурсу УкрСтрахування, логотип Zurich Insurance видалено як з офіційних документів, так і з усіх акаунтів Zurich у соціальних медіа. У спеціальному коментарі для Reuters представник Zurich Insurance сказав, що компанія хоче уникнути небажаних хибних трактовок присутності цього символу поряд с продукцією швейцарского страховика як світовою спільнотою, так і партнерами та клієнтами.

«Ми тимчасово вилучаємо використання літери Z з соціальних каналів, де вона з’являється окремо і може бути неправильно інтерпретована/…/Ми уважно стежимо за ситуацією і вживатимемо подальших дій, якщо і коли буде потрібно», – йдеться у заяві Zurich Insurance.

Раніше Zurich Insurance Group засудила агресію російського уряду щодо України, людські страждання, які вона завдає, і ширшу загрозу, яку вона становить для демократії та свободи в регіоні.

Коментарі