Zurich Insurance зберегла високі рейтинги та позитивний прогноз від AM Best

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова група зі Швейцарії Zurich Insurance Group та її дочірні компанії зберегли рейтинг фінансової стійкості (FSR) на рівні A+ та довгострокові кредитні рейтинги емітента на рівні «aa-».

Про це повідомляє міжнародне рейтингове агентство AM Best у своєму спеціальному звіті. Прогнози щодо названих рейтингів також залишаються на рівні «позитивний».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту AM Best відомо, що на рейтинги Zurich Insurance Group впливають високі операційні показники Групи, її сильний баланс та сприятливий бізнес-профіль.

«За останні кілька років дії групи з ціноутворення, вибору ризиків та управління ризиками стихійних лих призвели до покращення показників та зниження волатильності її портфеля майна та страхування від нещасних випадків. Крім того, життєва діяльність групи забезпечує їй стабільний потік доходів, підтримуючи внутрішнє генерування капіталу», – йдеться у звіті.

Нагадаємо, за 9 місяців 2023 року преміальний дохід у секторі страхування життя за новими контрактами Zurich зріс на 23%, порівняно з аналогічним періодом минулого року, до $12,2 млрд.

Коментарі