Європейські підрозділи Tokio Marine цього року зіштовхнуться зі зниженням доходу

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За минулий 2021 рік міжнародна страхова компанія Tokio Marine спромоглася наростити сукупний преміальний дохід майже на 26% до $1,38 млрд.

У поточному році Tokio Marine планує збільшити цей показник на 9%, що еквівалентно майже $350 млн за рахунок «покращення внутрішнього страхування від пожеж, покращення результатів андеррайтингу за кордоном через дисципліновану практику андеррайтингу, включаючи підвищення ставок, та збільшення інвестиційного доходу».

Інтернет ресурсу УкрСтрахування зі звіту Tokio Marine відомо, що глобальне зростання буде підтримане насамперед у Північній Америці, а ось європейські підрозділи компанії зіштовхнуться зі зниженням доходу.

Раніше Tokio Marine заявила, що «рішуче захищатиметься» від будь-яких судових позовів, пов’язаних з банкрутством британського стартапу Greensill. Нагадаємо, після виходу австралійського страховика Bond & Credit Company (BCC) з партнерства в секторі банківського страхування Greensill оголосила про банкрутство. Відомо, що BCC, будучи підрозділом Tokio Marine Group і користуючись фінансовою підтримкою японського страховика, надала $4,6 млрд. для покриття кредитних нот Greensill.

Коментарі