Tokio Marine повідомила про факти страхового шахрайства у справі Greensill

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Міжнародна страхова компанія Tokio Marine у ​​справі з банкрутством британського стартапу Greensill має намір у суді відстоювати власну позицію, аргументуючи фактами шахрайства під час оформлення страхових полісів.

Інтернет ресурсу УкрСтрахування з повідомлення Reuters відомо, що Tokio Marine «рішуче захищатиметься» від будь-яких судових позовів. У сьогоднішній заяві страховик також повідомив своїх контрагентів зі страхування, що їхні поліси недійсні.

“Tokio Marine виявила, що принаймні з вересня 2018 року питання, суттєві для полісів андеррайтингу, були шахрайсько представлені компанією Greensill”, – заявили в Tokio Marine.

Нагадаємо, після виходу австралійського страховика Bond & Credit Company (BCC) з партнерства в секторі банківського страхування Greensill оголосила про банкрутство. Відомо, що BCC, будучи підрозділом Tokio Marine Group і користуючись фінансовою підтримкою японського страховика, надала $4,6 млрд. для покриття кредитних нот Greensill.

Раніше повідомлялось, що топ-чиновники Credit Suisse можуть бути притягнуті до відповідальності за шкоду у справі Greensill.

Коментарі