Альянс Net-Zero залишає японський страховий холдинг Tokio Marine

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Провідна страхова компанія Японії Tokio Marine Holdings наслідувала ряд інших страховиків, заявивши про вихід зі складу учасників Альянсу страховиків Net-Zero.

Компанія відмовилася назвати причину свого відходу, але представник Tokio Marine заявив, що зобов’язання щодо декарбонізації будуть реалізовані в індивідуальному порядку без членства в Альянсі.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про вихід з Альянсу Net-Zero французького перестраховика SCOR. Провідна страхова та перестрахувальна компанія Німеччини Munich Re також оголосила про вихід із Альянсу страховиків Net-Zero, пояснивши цей крок бажанням сконцентруватися на вирішенні кліматичних планів в індивідуальному порядку. Після Munich Re Альянс страховиків Net-Zero залишила швейцарська Zurich Insurance. Після Zurich Insurance Альянс Net-Zero залишив перестраховик із Німеччини Hannover Re.

Нагадаємо, на адресу Альянсу страховиків Net-Zero надійшло письмове звернення від колективу генеральних прокурорів-республіканців (RAGA), в якому висловлюється «занепокоєння щодо законності їхніх зобов’язань співпрацювати з іншими страховиками та власниками активів, щоб сприяти активному клімату».

Коментарі