Альянс страховиків Net-Zero залишила швейцарська Swiss Re

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
Швейцарська страхова група Swiss Re оголосила про вихід зі складу Альянсу страховиків Net-Zero, ставши четвертим учасником, що залишив Альянс.

Відповідно до заяви Swiss Re, «її відхід не відображає меншу відданість кліматичній політиці», а стратегія сталого розвитку Swiss Re «залишається незмінною». Незважаючи на вихід із Альянсу страховиків Net-Zero, Swiss Re залишається учасником іншого підрозділу – Альянсу власників активів Net-Zero.

Раніше інтернет ресурс УкрСтрахування повідомляв про вихід з Альянсу Net-Zero Munich Re, Zurich Insurance та Hannover Re. Таке рішення стало наслідком нової методики вимірювання та розкриття інформації про викиди парникових газів. У заяві Zurich Insurance йдеться про плани «зосередити власні ресурси на підтримці клієнтів при переході» до нульового рівня викидів СО2.

Нагадаємо, на адресу Альянсу страховиків Net-Zero надійшло письмове звернення від колективу генеральних прокурорів-республіканців (RAGA), в якому висловлюється «занепокоєння щодо законності їхніх зобов’язань співпрацювати з іншими страховиками та власниками активів, щоб сприяти активному клімату».

Коментарі