Через віддаленість епіцентру землетрусу від економічних центрів збитки будуть незначними

1 Зірка2 Зірки3 Зірки4 Зірки5 Зірок Поки що немає оцінок, голосуйте!
За прогнозами міжнародного рейтингового агентства AM Best, претензії комерційних страховиків Тайваню у зв’язку з нещодавнім землетрусом не перевищать збитків від подібної події у 2016 році.

Як з’ясував інтернет ресурс УкрСтрахування із заяви AM Best, прогнозна оцінка ґрунтується на віддаленості епіцентру землетрусу від районів з економічною активністю, виробничих центрів та наукових парків.

Згідно з AM Best, більшість попередніх великих землетрусів на Тайвані призводили до позовів до комерційних страховиків про відшкодування промислових втрат. Значні збитки у зв’язку з останньою подією можуть виникнути через перерви у виробництві.

Раніше аналітики CoreLogic зробили прогноз про страхові збитки внаслідок сильного землетрусу, який стався у східній частині острова Тайвань 3 квітня. Згідно з CoreLogic, збитки страхової галузі становитимуть від $5 млрд до $8 млрд. Цей обсяг застрахованих втрат включають ушкодження житлової та комерційної нерухомості внаслідок струсу землі та подальшої пожежі.

За даними GlobalData, страховики «добре впораються з фінансовими наслідками», оскільки державні схеми страхування візьмуть на себе частину витрат.

Коментарі